Arbeta hos oss

Utökad efterfrågan på våra tjänster gör att vi nu vill utöka vår personalstyrka. Vi söker ständigt efter kompetent personal. Vi arbetar med byggnadsautomation, BMS-system (building management) service och Energy Performance Contracts.

Hur ansöker jag?
Skicka din ansökan till oss via mail eller kontakta VD Marcus Weilund per telefon enligt
nedanstående uppgifter:

marcus.weilund@invent.st

070-699 19 23

Just nu söker vi följande tjänster:

Som tekniker hos oss arbetar du aktivt med merförsäljning av våra service och energitjänster samt produkter. Därför söker vi dig som gillar problemlösning och att utveckla kundrelationer. Du kommer att föreslå utbyteslösningar på utrustning som föråldrats.
Du kommer att arbeta med felsökning och igångkörning av fastighetsautomation. Även utföra drifttagning, funktionskontroll samt förbyggande underhåll av nya och befintliga anläggningar. Dokumentation samt att supporta kunder ingår även i din tjänst.

Krav?
Vi söker dig som har en gymnasial, alternativt eftergymnasial utbildning inom el/energi/VVS med inriktning styr- och regler. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen och med liknande arbetsuppgifter.

Placeringsorten för servicetekniker är Falun, Västerås eller Ludvika Körkort är ett krav. Det är även en fördel om du behärskar engelska väl.

Som person är du ansvarstagande, initiativrik och etablerar med lätthet relationer till kunder. Du är välorganiserad och noggrann i ditt arbetssätt och har en god förmåga att både samarbeta och att arbeta självständigt.

Som programmerare/tekniker hos oss arbetar du med datoriserad styr&reglerutrustning både på DUC-nivå och med övervakningssystem. Vi arbetar med olika fabrikat och du kommer att specialisera dig på ett av dessa.
Vi har mycket gott samarbete med ett flertal tekniskt kompetenta styr&reglerfabrikanter. Vi är certifierade partners till Deos, Ifix, SAIA ,ABB och ett flertal andra. Du kommer att arbeta i nära kontakt med dessa och din tjänst innebär ibland resor till Tyskland eller Schweiz för utbildning och seminarier.
Du kommer att arbeta med programmering och igångkörning av fastighetsautomation. Även utföra drifttagning, ombyggnad av befintliga anläggningar. Dokumentation samt att genomföra instruktionsutbildningar ingår även i din tjänst.

Krav?
Vi söker dig som har en gymnasial, alternativt eftergymnasial utbildning inom el/energi/VVS med inriktning styr- och regler. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen och med liknande arbetsuppgifter. Goda programmeringskunskaper och datorvana är viktiga.

Placeringsorten för programmerare är Västerås, Falun eller Ludvika. Körkort är ett krav. Det är även en fördel om du behärskar engelska väl.
Som person är du ansvarstagande och tekniskt intresserad, Du är välorganiserad och noggrann i ditt arbetssätt och har en god förmåga att både samarbeta och att arbeta självständigt.

Som projektledare hos oss arbetar du med Byggnadsautomationssystem där kunskap om ventilation, rörinstallationer och kyla är viktiga.
Vi har mycket gott samarbete med våra kunder och har regelbundna möten och avstämningar med dom under projektens gång.
Du kommer att arbeta med projektledning, ekonomi och arbetsledning. Sammanställa dokumentation och medverka på besiktningar ingår även det i din tjänst.

Kraven?
Vi söker dig som har en gymnasial, alternativt eftergymnasial utbildning inom el/energi/VVS med inriktning styr- och regler. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen och med liknande arbetsuppgifter. God ordning, ett väl utvecklat affärsinne, förmåga att leda och inspirera andra är viktigt. Tekniskt intresse och kompetens är också en viktig del. Bra självförtroende och en ödmjuk inställning till det ser vi som en viktig del i din profil.
Vi ser som mycket viktigt att du är intresserad av att lära dig av oss andra och att du ser din egen utveckling som en mycket viktig del.
Placeringsorten för projektledare är Västerås, Falun eller Ludvika. Körkort är ett krav. Det är ett krav att du behärskar engelska väl.

Som Säljare hos oss arbetar du med Byggnadsautomationssystem där kunskap om ventilation, rörinstallationer och kyla är viktiga.
Vi har mycket gott samarbete med våra fasta kunder och vill att du har förmågan att knyta nya kunder till oss.
Du kommer att arbeta med försäljning, kalkylering och framför allt med att hjälpa kunderna att hitta energieffektiva och smarta styr&reglerlösningar.

Kraven?
Vi söker dig som har en gymnasial, alternativt eftergymnasial utbildning inom el/energi/VVS helst med inriktning styr- och regler. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen och med liknande arbetsuppgifter. God ordning, ett väl utvecklat affärsinne, förmåga att leda och inspirera andra är viktigt. Tekniskt intresse och kompetens är också en viktig del. Bra självförtroende och en ödmjuk inställning till det ser vi som en viktig del i din profil.
Vi ser som mycket viktigt att du är intresserad av att lära dig av oss andra och att du ser din egen utveckling som en mycket viktig del.
Placeringsorten för säljare är Västerås eller Falun. Hittar vi rätt person så är Ludvika ett alternativ. Körkort är ett krav. Det är ett krav att du behärskar engelska väl.

Vad kan Invent erbjuda?

Invent erbjuder dig spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett flexibelt och innovativt företag.
Vi vet att det inte finns utbildning i Sverige inom byggnadsautomation och kommer därför att till stor del internutbilda dig.

Vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi har hög kompetens om såväl system som produkter och du kommer att få intern stöttning i din utveckling. Vi har flera utlandsjobb och kan erbjuda intressanta möjligheter till jobb i andra länder.

Alla hos oss arbetar med en hög grad av teamkänsla varför samarbete och erfarenhetsutbyte med de andra medarbetarna är viktigt.

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Invent -Teknik för inneklimat